Popis

Lungo Finezzo sa vyrába z opečených fazúľ Arabica z 3 rôznych regiónov: východnej Afriky, Južnej Ameriky a Strednej Ameriky.

Fazuľa v tejto zmesi sa umyje, čo zvýšilo špeciálne vlastnosti kávy vytvorenej zo špeciálnych pôdnych a klimatických podmienok rôznych regiónov a pomohlo jej dodať jej obzvlášť čistú a sviežu chuť kvetinovými tónmi jazmínu a citrusovými tónmi bergamotu.

Fazuľa bola navyše jemne pražená a mletá o niečo hrubšie ako v zmesi espressa. Oba procesy pomáhajú čo najlepšie zachovať prírodné arómy kávy, takže kvetinové tóny sa pri varení na extra dlhú dobu skutočne rozvinú, ako je typické pre lungo.

S touto odrodou získate lungo na ľahšom konci našej stupnice sily, ale v šálke plnej arómy až do posledného dúška. Keď si ju vychutnáte prvýkrát, príjemne vás prekvapí jej jasná a jemná telo a kvetinové tóny, ktoré prinášajú chuťový zážitok, ktorý sa cíti nový a osviežujúco odlišný od tradičnej kávy.

Inými slovami, je to vzrušujúca káva, ktorá vyniká z davu svojím veľmi jemným telom. Takáto káva je niečo, s čím sa často nestretávate. Je to jemná odroda, vynikajúca pre tých, ktorí uprednostňujú jemný pohár a pre tých, ktorí chcú vyskúšať nový zážitok z kávy.

Nespresso® Pro je systém vyvinutý pre kancelárie, jedálne a reštaurácie. Nespresso® Pro ponúka širokú škálu kvalitných káv vo veľkom výbere kapsúl, takže zamestnanci a zákazníci si môžu vždy ľahko vybrať svoju obľúbenú.

Zloženie

Pražená a mletá káva

Podrobnosti

Počet kapsúl

50

Počet jednotiek

50

Značky

Nespresso

Systém

Nespresso Pro

Chuťový profil

Kvetinové

Vlastnosti

Hliník

Veľkosť šálky

Lungo

Intenzita

Veľmi jemná (2/10)

Dátum minimálnej trvanlivosti

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

50 kapsúl do kávovaru Nespresso® Pro

Recenzie (0)