Popis
illy vytvorila kávu z jedného pôvodu zrná Arabica z Guatemaly.
Tento typ guatemalskej kávy má charakteristickú kyslosť a výrazné čokoládové tóny. Fazuľa sa pestuje v horských oblastiach v nadmorských výškach až 2000 metrov, kde kombinácia chladných teplôt v horách a teplejšieho vánku z Mexika spolu s horskou pôdou bohatou na minerály vytvára optimálne podmienky pre pestovanie kávy.
Výsledkom týchto vynikajúcich geografických podmienok je jasná chuť v tejto zmesi, pričom vzniká káva s intenzívnou arómou a charakteristickou sladkosťou v kombinácii s krásnymi čokoládovými tónmi.
Je to kvalitná káva, ktorá bola pražená podľa najlepších talianskych kávových tradícií a vytvára bohaté a plné telo s chuťou, ktorú určite ocení väčšina milovníkov kávy.
Zloženie
Pražená a mletá káva