Popis

Rad Petit Dejeuner je ideálnou rannou kávou L'OR. Tu je káva, ktorá bola vytvorená podľa najlepších francúzskych kávových tradícií, kde káva prichádza s bohatou arómou a zlatou krémou.

Táto kapsula varí veľkú šálku (215 ml) kávy s vyváženou a bohatou chuťou, ideálnu pre rannú kávu. Tento variant je stredné praženie, takže má mierne telo, ale stále s dostatočným množstvom tela a intenzity, aby poskytoval dobrú dávku energie na začatie dňa.

L'OR tu zabalil kúzlo do kapsuly, ktorá sa dokonale varí vo vašom Tassimo, pričom stroj rozpozná vašu kapsulu pomocou šikovnej technológie Intellibrew, takže presne vie, akú teplotu, čas a množstvo vody použiť na prípravu perfektnej šálky kávy podľa špecifikácií kapsuly.

L'OR je známy svojou nekompromisnou kvalitou a chuťami nad rámec bežných, takže keď si vyberiete produkt L'OR, remeselné spracovanie je výnimočné a chuť vznešená.

Inými slovami, tu je káva, ktorá vám pomôže skvele začať deň voľna - a toto balenie je dodávané s neuveriteľnými 24 kapsulami, takže budete mať na chvíľu dosť.

Zloženie

Pražená a mletá káva

Podrobnosti

Počet kapsúl

24

Počet jednotiek

24

Značky

L'OR

Systém

Tassimo

Veľkosť šálky

Regular Cup

Intenzita

Stredná (5/10)

Dátum minimálnej trvanlivosti

01.05.2025

Petit Déjeuner Classique - L'OR

24 kapsúl do kávovaru Tassimo

Recenzie (0)