Popis

Jedná sa o klasické Ristretto vyrobené z fazule Arabica a Robusta z indického štátu Karnataka.

Ako vždy v prípade kávy Nespresso®, nič nebolo ponechané náhode. Po prvé, fazuľa sa vyberá ručne, čím sa zabezpečí, že sa zbierajú iba tie najlepšie fazule. Po druhé, šupky fazule Arabica sa odstránia ihneď po zbere technikou známou ako „pranie“, zatiaľ čo fazuľa Robusta sa suší s neporušenou šupkou. Posledným krokom v procese je ľahké praženie fazule Arabica, zatiaľ čo fazuľa Robusta je pražená tmavo.

Výsledkom je komplexná káva s bohatou a aromatickou chuťou, ktorá odráža oba druhy zrna, proces praženia a v neposlednom rade pôvod z indickej, všetko v jednej šálke, s kvetinovými tónmi a intenzívnymi koreninami klinčekov, muškátového orieška a korenia.

A to všetko dostanete v jednej šálke s intenzitou, ktorú dokáže dodať iba Ristretto.

Jeden dúšok tejto kávy je ako večierok na vašom podnebí, plný intenzívnej korenistosti, ktorú by ste očakávali od vlasti koreničky.

Nespresso® Pro® je systém vyvinutý pre kancelárie, jedálne a reštaurácie. Nespresso® Pro® ponúka širokú škálu kvalitných káv s veľkým výberom kapsúl, takže zamestnanci a zákazníci si môžu jednoducho vybrať svoje obľúbené.

Zloženie

Pražená a mletá káva

Podrobnosti

Počet kapsúl

50

Počet jednotiek

50

Značky

Nespresso

Systém

Nespresso Pro

Vlastnosti

Hliník

Veľkosť šálky

Ristretto

Intenzita

Veľmi silná (9/10)

Dátum minimálnej trvanlivosti

31.03.2025

Ristretto India Origin - Nespresso® Professional

50 kapsúl do kávovaru Nespresso® Pro

Recenzie (0)